Brabham bt46, auto ventilator

Adrian Newey, huidige ontwerper van Red Bull, is een genie. Maar voor velen, Gordon Murray is God van de radiografische auto. In een wereld zoals Formule1, waar regels en voorschriften zijn zeer strenge, verplichte heldere ideeën en gedachten met veel vindingrijkheid om te vinden van lacunes in de auto-radiografische. Newey heeft ontwikkeld grote vaardigheid in dit, evenals Murray decennia eerder.
bestuurbare auto op benzine,radiografische auto,bestuurbare auto kopen,rc vliegtuig,helikopter kopen,bestuurbare auto

 

Gordon Murray ontworpen een aantal van de mooiste en meest succesvolle radiografische auto in de geschiedenis van de F1, evenals de grondslagen van het ontwerp van zijn tijd en van de toekomst stand. Maar zonder twijfel, is een van zijn meest herinnerde radiografische auto de Brabham bt46 van het jaar 1978, de bijnaam als ‘fan auto’ voor de hand liggende redenen.
Die auto radiografische nam deel in een enkele race (Grand Prix van Zweden), won de race door toedoen van Niki Lauda en was snel onwettig verklaard door de FIA. Op dat moment die Lotus gedomineerd met de Lotus 79 en zijn indrukwekkende effect vloeren, ontworpen een auto door Colin Chapman radiografische, een andere man met een briljante geest.
Brabham (op dat moment geregisseerd door Bernie Ecclestone, huidige eigenaar van de Formule1) moest dus, trek het voertuig na een enkele carrière met succes.

bestuurbare auto op benzine,radiografische auto,bestuurbare auto kopen,rc vliegtuig,helikopter kopen,bestuurbare auto

 

Het grappige ding is dat, hoewel op dit moment de F1 is de koningsklasse van de technologie en elke nieuwe details van voertuigen het is verborgen met de meer netheid, in 1978 de ventilator Brabham werd gecoverd door een eenvoudige zwarte doek. In feite, kon je zien eigen Gordon Murray wandelen door de paddock met t-shirts in de Sex Pistols of John Lennon, niet te vergeten zijn fosforescerende kousen. Maar dat alles deed ontwerpen radiografische winnende auto, en dat was.

 

Er wordt gezegd dat Murray bijna verlegenheid door de curve van de snelheid van de auto-radiografische, zeer superieur aan de rest gebracht was. Een radiografische auto duidelijk onwettig was, maar het voordeel van een gat in het Reglement van orde aan meester nam voor een weekend.

 

bestuurbare auto op benzine,radiografische auto,bestuurbare auto kopen,rc vliegtuig,helikopter kopen,bestuurbare auto

 

Murray bleef zijn succesvolle carrière in de McLaren, totdat hij voelde dat de F1 regelgeving steeds meer restrictieve, waren wordt gestopt, en de McLaren F1 supercar ontworpen.

 

Maar wij blijven met de Brabham heeft gefascineerd door een enkele carrière, de wereld aan te tonen dat de evolutie in de Formule1 zou kunnen gaan dan het effect van de grond.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s